Lomake suljettiin: 2019-11-13 00:01:00 GMT+0200

Ilmoittautuminen Suomen Majakkaseuran jäsenten pikkujouluihin 23.11.2019

(Pikkujoulut pidetään syyskokouksen jälkeen. Syyskokouksesta tulee jäsenille virallinen sähköpostikutsu viimeistään 8.11.2019. Syyskokoukseen ei tarvitse ilmoittautua, mutta pikkujouluihin osallistuminen edellyttää ilmoittautumista ilmoittautumisajan puitteissa.)

Majakkaseuran syyskokous ja pikkujoulut järjestetään Espoon Kauklahdessa, Valhalla-nimisellä nuorisoseurantalolla (Valhallantie 14, Espoo, Kauklahden rautatieaseman lähellä) lauantaina 23. marraskuuta. Pikkujoulujen hinta on 27 euroa sisältäen runsaan buffet-illallisen (omat juomat mukaan) ja ohjelman. Pikkujouluihin osallistuvan on myös oltava Majakkaseuran jäsen ja vuoden 2019 jäsenmaksun on oltava maksettu.

Pikkujoulut alkavat klo 17 vajaan puolen tunnin pituisella uudella elokuvalla, joka kertoo majakkaseuran töistä ja seikkailuista niin kotimaassa kuin ulkomailla. Elokuvan ensi-ilta on edellisenä päivänä 22.11. Turussa.

Elokuvaa seuraa buffet. Sen jälkeen juhlaväkeä viihdyttää juurevaa rockia ja bluesia yhdistelevä NNB, jolloin tanssiinkin tarjoutuu tilaisuus. Pikkujouluista voit hankkia myös seuran tuotteita.

Pikkujoulua edeltää samassa paikassa klo 15 alkava seuran syyskokous, johon virallinen kutsu tulee sähköpostitse viimeistään 8.11.2019. Kokouskutsu julkaistaan myös jäsensivuilla. Syyskokoukselle on varattu kaksi tuntia, mutta jos kokous venyy, pikkujouluohjelma saattaa siirtyä sen mukaan.

Ilmoittaudu pikkujouluihin 12.11. mennessä täyttämällä tämä lomake!

Maksu lähetetään viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostitse. Käytäthän maksaessasi lomakkeessa olevaa tilinumeroa ja viitettä (Majakkaseuran vanhoja tilejä on lakkautettu tarpeettomana, joten varmistathan, että menee oikealle tilille!)

Saapumisohjeita:

Nuorisoseurantalo Valhalla, osoite: Valhallantie 14, Espoo, karttalinkki: https://goo.gl/maps/opcDBXnd1u5dC72c6

Karttalinkki kävelyreitistä Kauklahden asemalta Valhallaan: https://goo.gl/maps/cn67WspBoDagjseZ8

Kauklahden asemalle pääsee kätevästi esimerkiksi Helsingin päärautatieasemalta ja Pasilasta E- ja U-junilla.

Julkinen liikenne:

Kaukojunayhteydet: www.vr.fi

Bussiyhteydet (kaukoliikenne): www.matkahuolto.fi

Pääkaupunkiseudun lähiliikenne (mm. paikallisbussit, -junat): www.hsl.fi

Ilmoittaudu pikkujouluihin lähettämällä tämä lomake 12.11.2019 mennessä

(Huom! Ilmoittautuminen on sitova.)

Jäsenmaksun (20€) ja sähköpostitse lähetettävän pikkujoulumaksun (27€) on oltava maksettu, jotta pikkujoulujuhlaan voi osallistua. Jos maksuista on kysyttävää, ota yhteys majakkasihteeriin: majakkasihteeri@majakkseura.fi

Pikkujoulubuffet järjestetään Espoon Valhallassa elokuvanäytöksen jälkeen. Päivällisen ja illan ohjelman hinta on 27 euroa, ja se maksetaan etukäteen sähköpostitse tulevalla laskulla. Huom! Ilmoittautuminen on sitova.

Kirjoita tähän, mikäli sinulla on joku muu ruoka-ainerajoitus / allergia. Kaikki ruuat valmistetaan oletusarvoisesti vähälaktoosisina tai laktoosittomina.

Ilmoita tässä, jos tarvitset kyydin Valhallaan tai pystyt tarjoamaan kyydin. Jaamme mahdollisesti yhteystietoja kyydin tarvitsijoiden ja tarjoajien välillä. Jätä tämä kohta tyhjäksi, jos et tarvitse tai pysty tarjoamaan kyytiä.

Ilmoita tässä, mistä suunnasta olet tulossa, jos tarvitse/pystyt tarjoamaan kyydin.

Mikäli haluat lisätietoja tapahtumasta / lomakkeen täyttämisessä on ongelmia, ota yhteys majakkasihteeriin:

majakkasihteeri(at)majakkaseura.fi