Gustavsvärnin joogaviikonloppu 6.-8.8.2021

Hoida kehoasi ja mieltäsi joogalla kauniissa meriympäristössä, Gustavsvärnin majakkasaarella

Majakkaseura järjestää jäsenilleen joogaviikonlopun Gustavsvärnillä. Viikonloppu pidetään 6.-8.8.2020. Mukaan mahtuu 10 ensin ilmoittautunutta. Ohjelmassa on jooga- ja pilates-tunteja pitkin viikonloppua sekä majakkaelämää Gustulla.

Osallistujat majoittuvat sumusireeninhoitajan taloon. Viikonlopun hinta on 100€/osallistuja ja se sisältää jooga-/pilates-tunnit, venematkan Hangosta Gustuun, majoituksen ja ruuat. Myös jäsenmaksun on oltava maksettu.

Kirjoita tähän mahdolliset ruokarajoitteet ja -allergiat.

Kuljetus Gustavsvärnille tapahtuu Hangon Itäsatamasta. Valitse tuletko paikalle omalla autolla vai tarvitsetko kyydin. Pyrimme järjestämään kimppakyytejä mikäli mahdollista. Hankoon pääsee myös julkisilla kulkuvälineillä kuten junalla.