Gustavsvärnin mindfulness-viikonloppu 27.-29.8.2021

Lomake suljettiin: 2021-08-10 01:00:00 GMT+0300

"Kaikki on tässä hetkessä"

Mindfulness-viikonloppu meren äärellä Gustavsvärnin majakalla 27.-29.8.2021

Lämpimästi tervetuloa kokemaan, miten hyväksyvää tietoista läsnäoloa harjoittamalla voit sallia itsellesi hetkeksi hellittämisen ja majakalla vietetyn viikonlopun aikana pysähtymisen tärkeimmän, itsesi äärelle. Viikonlopun harjoitteiden avulla opimme havainnoimaan kehon tuntemuksia, tunteita ja ajatuksia sekä yhdessä näistä keskustellen myös oppimaan kokemastamme. Saamme arvokkaita vinkkejä, miten voimme arjessamme toteuttaa ja hyödyntää tietoista läsnäoloa. Mindfulness arjen osana lisää kärsivällisyyttä, lempeyttä ja hyväksymistä. Samalla se opettaa meitä päästämään irti. Viikonloppuun osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta mindfulness-harjoitteista. Riittää, että olet majakkaseuran jäsen. Varaathan mukaasi muistiinpanovälineet, oman alustan ja huovan sekä avointa mieltä ja uteliaisuutta.

Ohjaajat:

Marica Ryökäs mindfulness-ohjaaja CFM®, LCF® Life Coach

Hannu Sirkkilä, mindfulness-ohjaaja CFM®, työnohjaaja

Viikonlopun hinta on 100 euroa, joka sisältää majoituksen, ruoat ja ohjelman.

Viikonlopun tarkempi aikataulu (lähtö- ja paluuajat ym.) lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse myöhemmin. Odotathan, että saat meiltä viitenumerollisen laskun ennen kuin maksat viikonlopun.

Kirjoita tähän mahdolliset ruokarajoitteet ja allergiat.

Kuljetus Gustavsvärniin tapahtuu Hangon Itäsatamasta. Valitse tuletko paikalle omalla autolla vai tarvitsetko kyydin Hankoon. Pyrimme järjestämään kimppakyytejä, mikäli mahdollista.

Yhteystiedot:

Anne Björk, puh: 0400 877 557, anne.bjork@live.com / anne.bjork@majakkaseura.fi