Suomen Majakkaseuran syys- ja kevätkokoukset 21.6.2021 Arcada

Suomen Majakkaseuran syys- ja kevätkokoukset järjestetään maanantaina 21.6.2021 kello 18-21 Helsingissä Arcadassa (Jan-Magnus Janssonin aukio 1). Kokous toteutetaan hybridikokouksena, ja Arcadaan voimme voimassa olevien kokoontumisrajoitusten mukaisesti ottaa vain 10 henkilöä.

Suosittelemme kokoukseen osallistumista etänä Teamsin kautta, mutta mikäli tämä ei ole mahdollista, voit osallistua kokoukseen myös paikan päällä.

Tulethan paikalle vain terveenä! Jos sinulla on koronaan viittavia oireita tai lähipiirissäsi on ollut koronatapauksia viimeisen 14 vuorokauden aikana, ilmoitathan meille osallistumisen peruutuksesta. Kokouksessa tulee käyttää kasvomaskia sekä pitää riittäviä turvavälejä muihin.

Lisätietoja:

puheenjohtaja Anne Björk p. 044 3200 309, anne.bjork(at)majakkaseura.fi

majakkasihteeri Ina Kovamäki p. 044 7238 061, majakkasihteeri(at)majakkaseura.fi

Täytä tietosi alle.