Uusien jäsenten retki Gustavsvärnille 19.6. ja 20.6.2021

Tervetuloa tutustumaan Suomen Majakkaseuran hallinnoimaan Gustavsvärnin majakka- ja linnoitussaareen lauantaina 19.6.2021 ja sunnuntaina 20.6.2021!

Retki on tarkoitettu Majakkaseuran jäsenille. Retken aikana kuulet saaren historiasta, pääset tutustumaan sumusireeninhoitajan taloon sekä kerromme tulevan kauden tapahtumista ja töistä Gustavsvärnillä.

Retkeen kuuluu lounas. Ilmoitathan ruoka-aineallergiat ja -rajoitteet tällä lomakkeella.

Retkimaksu on 20 euroa. Kuljetus Gustavsvärnille tapahtuu Hangon Itäsatamasta ja kestää noin 15 minuuttia. Alustavasti retki on suunniteltu puolen päivän retkenä.

Tarkempi aikataulu ja muita tietoja retkeä varten julkaistaan lähempänä ajankohtaa. Koronatilanne saattaa vaikuttaa tapahtuman toteutukseen, joten muutokset ja peruutukset retken järjestämiseen ovat mahdollisia.

Saat vahvistuksen retkelle pääsystä noin kolme viikkoa ennen retkeä. Tämän jälkeen lähetämme laskun, jonka maksamalla vahvistat osallistumisesi retkelle sitovasti. Estymisen sattuessa emme valitettavasti voi palauttaa osallistumismaksua lukuunottamatta esimerkiksi sairastapauksia. Ilmoitathan talkoovastaaville mikäli et pystykään osallistumaan retkelle.

Lisätietoja retkestä saat Gustavsvärnin talkoovastaavilta:

Anne-Mari Pylkkänen ja KP Lehti

gustu.talkoot@majakkaseura.fi