Talkoohakemus Keskiniemen pookille 2021

 

Talkookausi alkaa MILLOIN? Koronatilanne ja mahdolliset kokoontumis- ja matkustamisrajoitukset saattavat vaikuttaa talkookauden aloitukseen ja pituuteen. Seuraamme tilannetta ja ilmoitamme muutoksista talkoolaisille. Otathan huomioon, että muutokset suunnitelmissa saattavat tapahtua lyhyelläkin varoitusajalla, ja ovat meistä riippumattomia. Luethan myös koronainfon tämän lomakkeen lopusta ennen sen lähettämistä.


Tarvitsemme tänäkin vuonna työtä pelkäämättömiä talkoolaisia, kuten rakentajia, kokkailijoita, oppaita, päiväkirjan kirjoittajia ja kaikenlaisten sekalaisten tehtävien tekijöitä viikon mittaisiin talkoojaksoihin.

Ruotsin- ja englanninkielentaito suomen kielen lisäksi katsotaan eduksi.

Rakennustöihin hakeva: talkoisiin osallistuessa mukana tulee olla omat turvakengät. Majakkaseura tarjoaa muut suojavälineet kuten kypärät, huomioliivit ja hanskat.

Talkoomaksu on tänä vuonna xx ja siihen sisältyy ruokailut. Talkoomaksu maksetaan lomakkeella, joka lähetetään sähköpostitse, kun talkooviikko on varmistunut. Maksussa on käytettävä lomakkeessa olevaa tilinumeroa ja viitettä.

Talkoisiin osallistujan tulee olla Majakkaseuran jäsen ja myös jäsenmaksun on oltava maksettu ennen kauden alkua. Voit hakea jäsenyyttä täältä.

Jätä talkoohakemuksesi pian, erityisesti alkukausi halutaan nopeasti varmistettua! Muista kuitenkin, että voit myöhemminkin tiedustella talkoovastaavilta hajapaikkoja. Hakemus on henkilökohtainen, mutta voit ehdottaa kaveria samalle viikolle. Muista, että kaverisi on täytettävä oma hakemus!

Huom! Ensikertalainen talkoolainen: Osallistuthan talkoolaisten perehdytykseen ennen lähtöä! Järjestämme perehdytykset etänä. Niistä ilmoitetaan jäsentiedotteissa ja seuran nettisivuilla kohdassa Uutiset ja tapahtumat.


 

Talkoovastaavien yhteystiedot:

Jussi Klemetti

sähköposti: klemettijussi@gmail.com


Henkilötiedot

Merkitse ikäsi.

Talkookokemus


Mihin tehtäviin itse haluaisit?

Muista kuitenkin, että Märketillä tulee olla valmis tarpeen mukaan tarttumaan kaikkeen työhön jota kykenee tekemään.


Osaaminen

Talkooviikoilla on monenlaisia tehtäviä, joten joka viikolla tarvitaan erityyppistä osaamista esimerkiksi rakennus-, viestintä-, keittiö- ja opastustöissä.

Kielitaito


Kirjoita tähän, jos osaat muuta kuin suomea, ruotsia tai englantia

Mille viikolle / viikoille olet hakemassa Keskiniemeen talkootöihin?

Huomaa, että vuorojen vaihto tehdään tavallisesti MIKÄ PÄIVÄ

Voit merkitä kolme itsellesi sopivaa talkooviikkoa toivomassasi järjestyksessä. Voit myös halutessasi saada talkoovastaavilta ehdotuksia talkooviikoista kauden aikana, sillä osa viikoista on suositumpia kuin toiset.

Mille talkooviikolle ensisijaisesti haluat?Osa talkooviikoista täyttyy helposti, mutta joskus tarvitaan täydennystä nopeallakin varoitusajalla. Ilmoita tässä, jos sinulle saa ehdottaa talkooviikkoja kauden aikana.

Talkoisiin osallistumisen alaikäraja on 15 vuotta, 15-18 -vuotiaat tarvitsevat mukaan tulevan täysi-ikäisen "huoltajan".

Huom! Hakemus on henkilökohtainen. Jokaisen on täytettävä oma hakemus.

Muut taidot

Jokaisessa talkooryhmässä on oltava yksi, joka osaa ajaa venettä.

 

Klikkaa valintaruutua, jos sinulla on ensiapu- tai alkusammutuskoulutusta.

Lisätietoja

Kirjoita tähän, jos on talkoovastaaville joitakin erityisiä huomioita tms.

Muut kysymykset

Jäsenmaksulomakkeet lähetetään sähköpostitse helmikuussa tai myöhemmin uusille jäsenille, kun jäsenhakemus on hyväksytty. Jäsenmaksu on maksettava hyvissä ajoin ennen laivalippujen tilausta.

KESKINIEMEEN VAPAAEHTOISTYÖHÖN TULEVAN SITOUMUS

Olen osallistunut tai sitoudun osallistumaan Majakkaseuran järjestämään talkoolaisten perehdytykseen ennen talkoisiin osallistumistani. 

Sitoudun noudattamaan kaikkia annettuja ohjeita sekä työ- ja muita turvallisuusmääräyksiä ja vapautan Suomen Majakkaseuran vastuusta tältä osin. Ymmärrän, että Suomen Majakkaseura on vakuuttanut minut talkootyön tekemiseen ja että vakuutus on voimassa vain työaikana. Muilta osin vastaan vakuutusturvastani itse, enkä vaadi Suomen Majakkaseuralta vahingonkorvauksia mahdollisista vahingoista. Minulle on suositeltu oman matka- tai tapaturmavakuutuksen ottamista.

Otan täyden vastuun mukanani tulevasta 15-18-vuotiaasta ja sitoudun huolehtimaan hänelle tapaturmavakuutuksen. Vakuutan, että minä olen ja mukanani tuleva alaikäinen on uimataitoinen.

Ymmärrän, että Keskiniemen pooki on kulttuurihistoriallisesti arvokas kohde. En siis lähde tekemään muutos-, kunnostus- tai purkutöitä luvatta omin päin ja ilman ohjeistusta.


Koronainfo (COVID-19) Majakkaseuran talkoolaisille

Jos tunnet olosi kipeäksi ennen talkoovuorosi alkua, ole välittömästi yhteydessä talkoovastaavaan. Talkooviikolle ei missään tapauksessa saa tulla lievästikään sairaana tai jos on saattanut altistua koronavirukselle lähiaikoina ennen talkooviikon alkua.

Koronavirus tarttuu ensisijaisesti pisaratartuntana, kun sairastunut yskii tai aivastaa. On mahdollista, että virus tarttuu myös kosketuksen kautta. Keskiniemessä noudatetaan viranomaisten ohjeita ja suosituksia (thl.fi).


1.    Henkilökohtainen hygienia

Jokainen talkoolainen huolehtii hyvästä käsihygieniasta sekä yskimis- ja aivastamiskäytännöistä. Talkoolaisten tulee myös käyttää kasvomaskeja silloin kun turvavälit (2m) eivät toteudu, erityisesti meno- ja paluumatkoilla. Talkoolaiset varmistavat, että saatavilla on lämmintä vettä käsien pesuun, ja lisäksi on hyvä käyttää käsidesiä. Jokainen käyttää omia pesuaineitaan. Majakalla ei ole yhteiskäyttöpesuaineita muuhun kuin käsien pesuun

2.    Siivous

Tilat siivotaan aina puhtaista kohteista likaisempiin päin. Kaikki usein kosketeltavat pinnat (esim. ovenkahvat, käsinojat, pöytäpinnat, valokatkaisijat) tulee puhdistaa huolellisesti muutaman kerran päivässä. Vierailijoiden jälkeen ovenkahvat ja kaiteet sekä muut kosketuspinnat puhdistetaan välittömästi. Keittiön tasot siivotaan jokaisen ruoanlaittokerran jälkeen. Käytä puhdistamiseen majakalla olevia desinfioivia aineita.

3.    Majoittuminen

Talkoolaiset majoittuvat makuutiloihin mahdollisimman väljästi. Jos talkooryhmässä samaan ruokakuntaan tai kaveriporukkaan kuuluvia niin he majoittuvat samassa huoneessa.

4.    Ruoanlaitto ja ruokailu

Aterian valmistaa vain yksi henkilö kerrallaan. Suositellaan käytettäväksi kertakäyttökäsineitä (sekajäte), joita on useaa eri kokoa. Yleiseen keittiöhygieniaan kuuluu myös se, että hiukset ovat peitetty tai hiukset ovat kiinni. Jokainen talkoolainen tuo mukanaan keittiötöihin sopivan päähineen (tuubihuivi, pipo tai muu sopiva huivi).

Jokainen pesee kädet saippualla ja kuumalla vedellä ennen ruokailua (suositus käyttää lisäksi desinfiointiainetta).

Ruoan esille laitto: keittiövuorossa oleva talkoolainen nostaa ruoat pöydälle, josta jokainen noutaa ruokansa itse. Kun ryhmän koko viisi henkilöä tai enemmän niin suositellaan ruokailua kahdessa ryhmässä, jotta voidaan pitää riittävät turvavälit. Jos sää on suotuisa niin aterian voi nauttia ulkona turvavälejä noudattaen.

Astioiden tiskaamisessa käytetään tiskihanskoja ja kaikki pestään kuumalla vedellä.

5.    Vierailijat / turistit

Poijulta vierailijoita noudettaessa talkoolaisen on käytettävä suojavälineitä, vähintään kasvomaskia. Vierailijoita vastaanotettaessa on pidettävä turvaväli. Opastuskierrokset hoidetaan pääasiassa ulkona.


Hyväksymällä tämän, annat Majakkaseuralle luvan käyttää yhteystietojasi seuran talkoisiin liittyvään viestintään. Yhteystietosi voidaan jakaa talkoovastaavien lisäksi omalle talkooryhmällesi käytännönasioista sopimista varten. Yhteystietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille.


Rekisteriseloste
Powered by Nettilomake.fi