Märketille  2018

Märketin kauden 2018 suunnittelutyöt ovat jo hyvässä vauhdissa. Vuosi 2017 oli hieno vuosi - Märket kiehtoo edelleen.

Tarvitsemme tänäkin vuonna työtä pelkäämättömiä talkoolaisia, kuten rakentajia, kokkailijoita, keittiöapulaisia, oppaita, päiväkirjan kirjoittajia (englanniksi) ja kaikenlaisten sekalaisten tehtävien tekijöitä viikon tai kahden mittaisiin talkoojaksoihin.

Sesongin aikana saattaa olla myös hiljaisempia jaksoja, joten toimettomuuttakin täytyy sietää. Ruotsin- ja englanninkielentaito suomen kielen lisäksi katsotaan eduksi. Edellytämme talkoolaisilta hyvää terveydentilaa ja kykyä sopeutua muuttuviin olosuhteisiin ja viivytyksiin. Huomioi tämä erityisesti, jos käytät säännöllisesti jotain lääkettä.

Ensiapu- sekä veneenkäsittelytaidot ovat plussaa ja uimataito Märketillä on ehdoton vaatimus.

Talkoomaksu on tänäkin vuonna 80 € ja se tulee olla maksettuna ennen laivalippujen tilaamista tilille FI9116303000014043. Kirjoita viestikenttään nimesi ja talkooviikkosi numero/2017. Talkoomaksuun sisältyy kansipaikka ja mahdollinen autopaikka Viking Linella ja edestakainen venekyyti välillä Eckerö–Märket, majoitus saarella sekä ruokailu.

Talkoisiin osallistujan tulee olla Majakkaseuran jäsen. Voit hakea jäsenyyttä täältä. Vuoden 2018 jäsenmaksu 20 € tulee olla maksettuna ennen talkoolomakkeen täyttämistä. Jos et ole saanut vielä vuoden 2018 jäsenlaskua ota yhteys Majakkasihteeriin: majakkasihteeri(at)majakkaseura.fi

Talkoolaiseksi valintaan vaikuttavat hakijan taidot, henkilöstä aiemmin saatu kokemus Märket-talkoissa ja ennen kaikkea asenne. Talkoolaiset sitoutuvat tarvittaessa tekemään kaikkia töitä vieraalla kielellä tapahtuvaa opastusta lukuun ottamatta. Talkoisiin lähtijän on myös osallistuttava johonkin kevään aikana järjestettävään briiffitilaisuuteen. Tilaisuuksien aikataulu, paikkakunnat ja osoitteet ilmoitetaan sähköpostitse jäsenille lähiaikoina.

Jätä talkoohakemuksesi 15.4.2018 mennessä. Tämän päivämäärän jälkeenkin voi tiedustella talkooviikoilta hajapaikkoja. Hakemus on henkilökohtainen, mutta voit ehdottaa yhtä kaveria samalle viikolle. Muista, että kaverisi on täytettävä oma hakemus!

Ja ensikertalainen talkoolainen: Tulethan paikan päälle tiedotustilaisuuteen ennen lähtöä! Niistä ilmoitetaan jäsentiedotteissa ja seuran nettisivuilla kohdassa "Toimintakalenteri"  jäsenille.

Märket-terveisin
    Teppo, Katja & Kimmo

Katjan yhteystiedot:

katja.hagfors(at)majakkaseura.fi

puhelin 044 3200 309 HUOM! Ainoastaan soitto, ei tekstiviestejä

• Nimi
  • kotikunta
  • Syntymäaika
    Tarvitaan laivalippujen tilaamiseen.
  • Sähköpostiosoite
  • Matkapuhelinnumero
  • Viestintälupa *

Hyväksymällä tämän, annat Majakkaseuralle luvan käyttää yhteystietojasi seuran talkoisiin liittyvään viestintään. Yhteystietosi voidaan jakaa talkoovastaavien lisäksi omalle talkooryhmällesi käytännönasioista sopimista varten. Yhteystietojasi ei käytetä muihin tarkoituksiin.

• Lisätietoja
    Esimerkiksi ammatti tai harrastus, joka voisi auttaa talkootöissä
  • Olen maksanut vuoden 2018 jäsenmaksun *

• HUOM! Jäsenmaksu tulee olla maksettuna, jotta hakemus käsitellään  ja talkoomaksu tulee olla maksettuna kuukausi ennen Märketille lähtöä.

• Rastita ruutuihin, mihin tehtäviin itse haluaisit. Muista kuitenkin, että Märketillä tulee olla valmis tarpeen tullen tarttumaan kaikkeen työhön jota kykenee tekemään:

• Valitse itsellesi sopiva / sopivat vaihtoehdot

• Oletko ollut Märketillä aikaisemmin?

• Valitse vuosiluvut alla olevista kentistä

• Kausi
  • Mitä työtehtäviä sinulla oli silloin?

• Työtehtävä 1
  • Työtehtävä 2
  • Työtehtävä 3
  • Pystyn tarvittaessa tulemaan muinakin aikoina jos tarvetta

• Jos kyllä, numero josta tavoittaa päivisin

• Millä kielillä pystyt opastamaan turistikierroksen:

• Muu kieli

• Onko sinulla voimassaoleva ensiapukoulutus

(hätäensiapukoulutus riittää)
  • Onko sinulla voimassaoleva SPR:n turvapassi?

• Osaatko käyttää perämoottorivenettä

• Mille viikolle / viikoille olet hakemassa Märketin talkootöihin?

Huomaa, että viikko alkaa lauantaista ja päättyy lauantaihin. Katso kalenteristasi oikeat päivämäärät ja valitse ne alla olevista valikoista.

Huomaa, että kevään ja syksyn vuorot ovat pääsääntöisesti 2-viikkoisia.

Voit merkitä useampia valinnaisia viikkovuoroja. - Merkitse enintään kolme vaihtoehtoa!

• 1. Alkaen
  • 1. Päättyen
  • 2. Alkaen
  • 2. Päättyen
  • 3. Alkaen
  • 3. Päättyen

• Onko taloudestanne kaksi hakemassa samaan talkoovuoroon?

• Samalle talkoovuorolle tulevan perheenjäsen nimi (alaikäraja 15 v)
  • Kommentteja jos tarpeen:

• Huom! Hakemus on henkilökohtainen. Perheenjäsenesi on tehtävä oma hakemuksensa.

• Vakuutan, että olen uimataitoinen

• Halutessasi voit kommentoida tai antaa lisätietoja:
Jaa Facebookissa!