Gustuun 2017

Gustun kauden 2017 suunnittelutyöt ovat jo hyvässä vauhdissa. Tarvitsemme tänäkin vuonna työtä pelkäämättömiä talkoolaisia Hangon Gustavsvärniin eli Gustuun. Talkookausi alkaa touko-/ kesäkuussa.

Talkookaudella jatketaan sumusireeninhoitajan talon kunnostustöitä korjausohjelman mukaan. Myös viimevuonna rakennettu uusi laituri kaipaa viimeistelytöitä.

Työ on remonttia talon sisätiloissa, esim. keittiössä ja kamarissa, sekä talon ylläpitotöitä, kokkaamista, opastamista, tuotemyyntiä, päiväkirjan kirjoittamista jne.

Ensiaputaidot ovat plussaa. Uimataito on ehdoton vaatimus. Opastehtävissä ruotsin- ja englanninkielentaito suomen kielen lisäksi on etu. Oppaan apuna on mm. Majakkaseuran toimittama Gustavsvärn-historiikki.

Voit tehdä talkootyötä viikon tai kahden jaksoissa tai pelkästään viikonloppuna (pe–su). Vaihtopäivät ovat sunnuntai ja perjantai. Toivomme, että olet valmis sopeutumaan muuttuviin olosuhteisiin ja viivytyksiin, joita sää saattaa aiheuttaa. Huomaa, että kotieläimiä ei valitettavasti saa tuoda Gustuun.

Talkoomaksu on kesän ajalta 20 €, eli jos käyt Gustussa useammin, sitä ei tarvitse maksaa kuin ensimmäisen talkoojakson ajalta. Talkoomaksu maksetaan

tilille FI73 4055 1020 2838 46. Huomaa tämä on eri tili kuin jäsenmaksutili. Merkitse maksun saajaksi Suomen Majakkaseura ry. Kirjoita viitekenttään ”Gustun talkoomaksu 2017” ja oma nimesi. Talkoomaksuun sisältyvät majoitus, ruokailu ja venematka Hangon Itäsatamasta Gustuun ja takaisin.

Vuoden 2017 jäsenmaksu 20 € maksetaan tilille FI47 4055 1020 2918 80. Kirjoita viestikenttään etu- ja sukunimesi ja tekstin ”Jäsenmaksu 2017”.

Talkoolaiseksi valintaan vaikuttavat hakijan taidot ja henkilöstä aiemmin saatu kokemus aiemmilta Gustu-vuosilta. Ennen kaikkea ratkaisee kuitenkin reipas asenne ja ryhmätyöhenkisyys sekä valmius tarttua kaikkiin tarvittaviin töihin. Eli ensikertalaiset ovat tervetulleita – Gustussa tutustuu mukavasti Majakkaseuran toimintaan ja muihin jäseniin.

Nyt voit jättää talkoohakemuksesi Gustuun tästä klikattavalla nettilomakkeella.

Jätä hakemuksesi huhtikuun loppuun mennessä - tämän jälkeenkin voi kysyä hajapaikkoja. Vuorojaosta ilmoitetaan sinulle henkilökohtaisesti mahdollisimman pian.

Hakemus on henkilökohtainen, eli jos haluat mukaan kaverin, muista, että kaverisi on täytettävä oma hakemus! Hänen täytyy myös olla Majakkaseuran jäsen.

Ja ensikertalainen talkoolainen: Tulethan paikan päälle tiedotustilaisuuteen ennen lähtöä! Niistä ilmoitetaan jäsentiedotteissa ja seuran nettisivuilla kohdassa "Toimintakalenteri"  jäsenille.

Gustu-terveisin,

Leena, Markku & Pera

• Nimi
  • Kotikunta
  • Syntymävuosi
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero

• Ammatti
    Huom! Ammatti myös eläkeläiseltä.
  • Olen maksanut vuoden 2017 jäsenmaksun *

• HUOM! Jäsenmaksu ja talkoomaksu tulee olla maksettuna ennen Gustulle lähtöä.

• Rastita ruutuihin, mihin tehtäviin itse haluaisit. Muista kuitenkin, että Gustulla tulee olla valmis tarpeen tullen tarttumaan kaikkeen työhön jota kykenee tekemään:

• Valitse itsellesi sopivat vaihtoehdot

• Oletko ollut Gustulla aikaisemmin?

• Valitse vuosiluvut alla olevista kentistä

• Kausi
  • Mitä työtehtäviä sinulla oli silloin?

• Työtehtävä 1
  • Työtehtävä 2
  • Työtehtävä 3
  • Pystyn tarvittaessa tulemaan muinakin aikoina jos tarvetta

• Jos kyllä, numero josta tavoittaa päivisin

• Millä kielillä pystyt opastamaan turistikierroksen:

• Muu kieli

• Onko sinulla voimassaoleva ensiapukoulutus

(hätäensiapukoulutus riittää)
  • Onko sinulla voimassaoleva SPR:n turvapassi?

• Mille viikolle / viikonlopulle olet hakemassa Gustun talkootöihin?

Merkitse enintään kolme vaihtoehtoa!

• 1. Alkaen
  • 1. Päättyen
  • 2. Alkaen
  • 2. Päättyen
  • 3. Alkaen
  • 3. Päättyen

• Onko taloudestanne kaksi hakemassa samaan talkoovuoroon?

• Samalle talkoovuorolle tulevan perheenjäsen nimi (alaikäraja 15 v)
  • Kommentteja jos tarpeen:

• Huom! Hakemus on henkilökohtainen. Perheenjäsenesi on tehtävä oma hakemuksensa.

• Vakuutan, että olen uimataitoinen

• Halutessasi voit kommentoida tai antaa lisätietoja:

Jaa Facebookissa!