RETKI: Yttergrund, Voimaa luonnosta -kurssi 19.-21.7.

Ajankohta: 19.-21.7.

Retkenvetäjät: Pia Rosenberg, Taina Ojapalo

Hinta: 170 eur, sisältää kurssiohjelman, venekuljetukset, majoitukset, ruokailut ja saunan

Osallistujamäärä: 10 hlöä

Lähtöpaikka: Halkoluoto, Siipyy

 

VOIMAA LUONNOSTA – kurssi sinulle, joka haluat levätä ja voimaantua luonnossa tehtävissä harjoitteissa

Asetumme meren syliin Yttergrundin majakkasaarelle hellittämään ja ammentamaan voimaa merestä, kallioista ja ympäröivästä metsästä. Puhdistumme saunan lämmössä antaen yrttien tuoksujen ja voiman valaa meihin uutta ja meriveden huuhdella pois vanhaa. 

Viikonlopun aikana voit pysähtyä ja kokea suomalaisen luonnon viisaan voiman ja tuen. Tutustut voimaeläimeesi ja meditaatio- ja luontoharjoitusten avulla astut kohti sisintäsi ja voit hellittää ympäröivän maailman vaatimuksista. Ohjelmassa on yhteisten harjoitusten lisäksi aikaa omalle olemiselle ja ympäröivästä luonnosta nauttimiseen. Olemme paljon ulkona, joten säänmukainen varustus on tarpeen. 


Yttergrundin majakkasaari Kristiinankaupungin edustalla on monille kävijöille tunnelmallinen rauhan ja rauhoittumisen tyyssija luonnon kauneuden keskellä. Heti kättelyssä idyllisestä näkymästä tulee ”paluu menneisyyteen”-fiilis; punainen majakkamestarin talo, kaunis vanha sauna, varastorakennus, puuliiteri ja kaiken kruunuksi upea majakka samassa, entisajan henkeä huokuvassa pihapiirissä. Jo venematkalla saarelle Yttergrundin majakka erottuu kauas, onhan se Suomen toiseksi korkein, 41 m, majakka.

Venematka kestää n 15 min. Majoitus 2-4 h huoneissa. Omaa rauhaa kaipaaville mahdollisuus yöpyä myös omassa teltassa tai riippumatossa.

Harjoitteet ohjaavat Pia Rosenberg ja psykosynteesivalmentaja, retriittiohjaaja Taina Ojapalo.

 

Siipyyhyn kuljetaan kimppakyydein. Autolla liikkuvien pyydetään ottamaan kyytiinsä muita kurssille tulijoita joko lähtöpaikastaan, matkan varrelta tai viimeistään Porista polttoainekulujen jakamista vastaan. Pori on lähin paikka, johon julkisilla pääsee. Kyytitarjoukset listataan retkikirjeeseen.

 

Ilmoittautumismaksu 40 eur maksetaan viikon kuluessa paikan vahvistamisesta.

Ilmoittautumismaksu vähennetään retkimaksun loppusummasta.

 

Saat vahvistuksen paikasta retkellä noin viikon kuluessa ilmoittautumisestasi. Retkenvetäjät lähettävät tarkemmat tiedot ja ohjeet retkikirjeessä 2-4 vkoa ennen retkeä.

 

Peruutusehdot: Ilmoittautumismaksua ei palauteta retkeläisen peruuttaessa osallistumisensa. Retkimaksun loppuosa palautetaan ainoastaan, jos osallistuminen peruuntuu sairastumisen vuoksi. Retki voidaan järjestää vain riittävän osallistujamäärän tullessa täyteen. Jos retkeä ei voida toteuttaa, palautetaan maksut kokonaisuudessaan.

 

 

Ruoka retkillä on itsetehtyä, tavallista kotiruokaa, myös kasvisvaihtoehto on saatavilla. Allergiat huomioidaan. Erikoisruokavalioita emme valitettavasti pysty huomioimaan tilojen, ajan ja osaamisen rajallisuuden vuoksi. Erikoisruokavalioita noudattavien tulee ottaa itse retkelle mukaan ruuanlaitossaan tarvittavat erikoisvalmisteet. Kohteessa on mahdollisuus myös omatoimiseen ruuanlaittoon.
Jos et voi tarjota kyytiä muille, jätä tämä kohta tyhjäksi, kiitos. Kaikki kyytitarjoukset listataan retkikirjeeseen.

Huom! Jos tarjoat kimppakyytiä, et voi vastata tähän "Ei".

Kiitos!


Rekisteriseloste
Powered by Nettilomake.fi