RETKI: Yttergrund, Ihana Minä -kurssi 2, 3.-7.7.2024

Ajankohta: 3.-7.7.2024

Retkenvetäjät: Maarit Holm, Reija Könönen, Mirka Jokiniemi

Hinta: 290 eur, sisältää kurssiohjelman, venekuljetukset, majoitukset, ruokailut ja saunan

Osallistujamäärä: 10 hlöä

Lähtöpaikka: Halkoluoto, Siipyy

HUOM! Etusijalla ensikertalaiset

 

IHANA MINÄ - kurssi sinulle nainen, joka ikävöit itseäsi!

 

Ota hetki aikaa vain itsellesi ja tule kauniin majakkasaaren rauhaan rentoutumaan ja rauhoittumaan.

Arjen kiireisiin ja vaatimuksiin on helppo kadottaa ja unohtaa itsensä. Ihana Minä -kurssilla voit pysähtyä kaikessa rauhassa ja kiireettömästi oman itsesi äärelle. Yinjoogan ja erilaisten mieltä rentouttavien harjoitusten sekä pienten tehtävien avulla mieli ja keho rentoutuvat. Kurssin aikana saat keskittyä omiin ajatuksiisi, voit luoda uusia tavoitteita elämällesi tai vain puhdistaa mieltäsi liiasta kuormituksesta.

 

Kurssipäivien aikana tutustumme myös itsemyötätunnon taitoihin ja opettelemme luomaan ystävällisempää suhdetta omaan itseen sekä suitsimaan liiallista vaativuutta.

 

Voit osallistua eri harjoituksiin oman mielesi mukaisesti tai vain oleskella ja nauttia ympäröivästä luonnosta ja meren läheisyydestä. Sinulla on mahdollisuus tehdä mm. oman elämäntilanteen kartoitus- ja oman tavoitteen asettaminen- tehtävät. Voit osallistua myös ohjattuihin yinjoogahetkiin sekä läsnäoloharjoituksiin. Lisäksi on tarjolla hyvää ruokaa, saunomista, uimista sekä erilaisia ”naisten juttuja” pitkin iltaa. Kurssi tarjoaa kevyen, virkistävän pysähdyksen arjen keskelle.

 

Tunnit ohjaa Terveystiedon opettaja, Yinjoogaohjaaja ja Life coach Maarit Holm sekä

Ratkaisukeskeinen valmentaja, CBLC myötätunto-opettaja ja mindfulness-ohjaaja Reija Könönen.


Arvioitu lähtö- ja paluuaika: Lähtö Halkoluodosta keskiviikkona 3.7. klo 18.00. Paluukuljetus Yttergrundista sunnuntaina 7.7. klo 13.00.


Ilmoittautumismaksu 80 eur maksetaan viikon kuluessa paikan vahvistamisesta.

Ilmoittautumismaksu vähennetään retkimaksun loppusummasta.

 

Saat vahvistuksen paikasta retkellä noin viikon kuluessa ilmoittautumisestasi. Retkenvetäjät lähettävät tarkemmat tiedot ja ohjeet retkikirjeessä hyvissä ajoin ennen retkeä.

 

Peruutusehdot: Ilmoittautumismaksua ei palauteta retkeläisen peruuttaessa osallistumisensa. Retkimaksun loppuosa palautetaan ainoastaan, jos osallistuminen peruuntuu sairastumisen vuoksi. Retki voidaan järjestää vain riittävän osallistujamäärän tullessa täyteen. Jos retkeä ei voida toteuttaa, palautetaan maksut kokonaisuudessaan.

Ruoka retkillä on itsetehtyä, tavallista kotiruokaa, myös kasvisvaihtoehto on saatavilla. Allergiat huomioidaan. Erikoisruokavalioita emme valitettavasti pysty huomioimaan tilojen, ajan ja osaamisen rajallisuuden vuoksi. Erikoisruokavalioita noudattavien tulee ottaa itse retkelle mukaan ruuanlaitossaan tarvittavat erikoisvalmisteet. Kohteessa on mahdollisuus myös omatoimiseen ruuanlaittoon.


Jos et voi tarjota kyytiä muille, jätä tämä kohta tyhjäksi, kiitos. Kaikki kyytitarjoukset listataan retkikirjeeseen.

Huom! Jos tarjoat kimppakyytiä, et voi vastata tähän "Ei".

Kiitos!


Rekisteriseloste
Powered by Nettilomake.fi