RETKI: HANKO Lintujen Kevätmuutto -retki 10.-12.5.2024

Ajankohta: 10.-12.5.2024

Lähtöpaikka: Hangon Itäsatama

Retkenvetäjät: Anne-Mari Pylkkänen, Kari-Pekka Lehti, Kirsi Elo

Hinta: 160 euroa, sisältää kuljetukset, ruokailut, majoituksen ja saunan

Osallistujamäärä: 15 hlöä


Lintujen Kevätmuutto -retki Gustavsvärniin ja Haliaksen lintuasemalle Hankoniemen kärkeen


Majoittuminen ja ruokailut Gustavsvärnissä, lauantaina opastettu tutustuminen Hangon lintuasemaan. Lauantaina kävellään yhteensä noin 10 km, joten retki soveltuu reippaille kävelijöille. Keväällä merellä on vielä viileää, joten lämmin vaatetus ja lämmin makuupussi mukaan.

Yhteismajoitus.


Saat vahvistuksen paikasta retkellä noin viikon kuluessa ilmottautumisestasi. Retken vetäjät lähettävät tarkemmat tiedot ja -ohjeet retkikirjeessä 2 - 4 vk ennen retkeä.


Peruutusehdot: Retki-ilmoittautumisen yhteydessä laskutetaan ilmoittautumismaksu 40 euroa, jota ei palauteta jos peruutat osallistumisesi. Maksettu ilmoittautumismaksu vähennetään lopullisen retkilaskun summasta. Retkimaksun loppuosa palautetaan ainoastaan jos osallistuminen peruuntuu sairastumisen vuoksi.

Huom! Vain yksi ilmoittautuja/lomake
Ruoka retkillä on itsetehtyä, tavallista kotiruokaa, myös kasvisvaihtoehto on saatavilla. Erikoisruokavalioita emme valitettavasti pysty huomioimaan tilojen, ajan ja osaamisen rajallisuuden vuoksi. Erikoisruokavalioita noudattavien tulee ottaa itse retkelle mukaan ruuanlaitossaan tarvittavat erikoisvalmisteet. Kohteessa on mahdollisuus myös omatoimiseen ruuanlaittoon.
Jos et tarjoa kyytiä muille, jätä tämä kenttä tyhjäksi, kiitos.

Huom! Jos tarjoat kyytiä muille, et voi vastata tähän "Ei"

Kiitos!


Rekisteriseloste
Powered by Nettilomake.fi